SPORT

DEBITIRALA MEĐU MUŠKIMA!

Karlovački bejzbolaši pregazili Medvednicu, no priča dana je šesnaestogodišnjakinja u njihovim redovima!

Karlovački bejzbolaši pregazili Medvednicu, no priča dana je šesnaestogodišnjakinja u njihovim redovima!

Bejzbolaši karlovačke Olimpije mirno su i rutinski došli do nove prvenstvene pobjede - već 11. u nizu. No, priča dana nešto je drugo...

Naime, po prvi puta u povijesti hrvatskog baseballa, a pitanje je da li bismo mogli pronaći neki drugi sport (osim šaha) koji se time može podičiti - za jednu je seniorsku mušku momčad, u najvišem rangu natjecanja, zaigrala - djevojka!

Gotovo još djevojčica, izuzetno talentirana 16-godišnja Eowyn Marjanović koja je prošla sve kategorije mladeži karlovačkih bejzbolaša u kojima je ravnopravno igrala s dječacima, paralelno povremeno igrajući i softball za zagrebačke Princ Dugave, sada je dobila priliku protiv zagrebačke Medvednice zaigrati i u seniorskoj postavi karlovačkih bejzbolaša!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi susret protekao je bez značajnijih statističkih pokazatelja, ali bitno je bilo probiti led. Već sutra se očekuje da će Eowyn u novom ogledu s Medvednicom dobiti i novu priliku.

Što se tiče samog susreta, dvojbi oko pobjednika naravno nije bilo - s glatkih 18:0 Karlovčani su došli do još jedne pobjede.

Izdvojeno


Reci što misliš!