SPORT

ČETIRI ODLIČJA

Lei Novković zlato, srebro i bronca na Kupu Hrvatske, Kasuniću srebro - Belčić 6. na prvenstvu Balkana

Lei Novković zlato, srebro i bronca na Kupu Hrvatske, Kasuniću srebro - Belčić 6. na prvenstvu Balkana

Dobar nastup imali su mladi atletičari i atletičarke AK Karlovca na finalu Kupa Hrvatske u atletici za juniore i juniorke. U prvom planu očekivano je bila Lea Novković - u juniorskom uzrastu mlada Karlovčanka je zaista sam vrh hrvatske atletike, što je pokazala i na finalu Kupa Hrvatske nastupivši u tri discipline i osvojivši tri odličja! I to komplet odličja - po jedno zlato, srebro i broncu. 

Zlato je osvojila u disciplini koju, kako je nedavno rekla i u razgovoru za KAportal, najviše voli - 400 metara s preponama. Tome je pridodala i srebro na 100 metara s preponama te broncu na 400 metara i tako na odličan način odradila zahtjevan dvodnevni program. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Četvrto odličje AK Karlovcu donio je Lovro Kasunić u utrci na 3000 metara - srebrno odličje u hrabrom finišu nakon iscrpljujuće utrke. Kasunić je vrlo dobro trčao i na 1500 metara prvog dana natjecanja i osvojio četvrto mjesto.

Vrlo dobar plasman u završnici Kupa imala je i mlada Irina Vidiček-Ljubojević, osvojila je peta mjesta na 200 i 400 metara. Tin Dolšak bio je sedmi, a Andrej Belčić osmi na 800 metara, dok su na 400 metara ova dva mlada atletičara zauzela 9. i 15. mjesto. Solidna je bila i muška štafeta na 4x400 metara, koja je osvojila šesto mjesto. Sprinteri su bili nešto slabije raspoloženi - na 100 metara Patrik Rački je bio 20., a na 200 metara Rački 19., a Franjo Špišić 20.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!