SPORT

HAKL ZA KLINCE

U Šancu održan Streetball Basketball turnir za dječake, pobijedio Samobor, a u tricama najbolja - djevojčica

U Šancu održan Streetball Basketball turnir za dječake, pobijedio Samobor, a u tricama najbolja - djevojčica


Svi koji su se našli u blizini Šanca ovu nedjelju od 17 sati na dalje, mogli su čuti zvukove hip-hop i rap muzike koja je bila podloga 1. Street basketball turniru. Događaj je organizirao KK Šanac za igrače 2006 i mlađe, a sudionici su bili članovi klubova KK Šanac Karlovac, Rolling, Auto lim lak te Samobor kao i sportaši drugih sportova koji su se odlično snašli u basketu - ukupno 36 sudionika u 12 ekipa.

Pobjednik je na kraju bila ekipa Samobora koja je u finalu pobijedila ekipu Šanca 11:6. Pobjednica u natjecanju trica je, pak, djevojčica - Lara Hajpetar. Možemo zaključiti da street basketball vraća lagano stari sjaj košarke među mlađe generacije i da je ovo početak tradicije, koju su ovaj vikend podržali mnogi klinci i njihovi roditelji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovogodišnji sponzori eventa bili su TQV Adria i Wurth, koji su sudionicima osigurali majice, sprejeve i nagrade za prva i druga mjesta. Neumorni DJ je bio Vanja Stanša aka Stac, koji je također zaslužan za energičnu atmosferu, a čitav event je protekao pod "radarom" trenera i inicijatora Marka Novakovića.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!