SPORT

NAJVEĆI PEHISTI

Koronavirus ponovno i u nogometnom klubu, ali utakmicu već otkazao suparnik - isto zbog korone!

Koronavirus ponovno i u nogometnom klubu, ali utakmicu već otkazao suparnik - isto zbog korone!

Sportska natjecanja po trenutnim pravilima polako poprimaju sve bizarnija obličja. Sve češće odgode razlog su da se postavi pitanje ima li uopće smisla nastaviti s ligama pod ovakvim strogim uvjetima - ili treba olabaviti uvjete, ili možda i prekinuti natjecanja.

Karlovački rukometaši od četiri prva kola odigrat će samo jednu utakmicu, a po drugi puta koronavirus ušao je u NK Karlovac 1919. Nogometaši su zaista ove godine na već tragikomičnom udaru - nećemo opravdavati njihove ipak razočaravajuće loše igre i plasman, ali činjenica je da se rijetko viđa tako puno peha koliko ga imaju karlovački nogometaši ove godine - teške ozljede, kartoni, bolesti, sada već i drugi ulazak koronavirusa u klub... nije bilo utakmice da barem trojica prvotimaca nisu bili onemogućeni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koronavirus je, dakle, po drugi puta udario na "plavo-bijele", zasad je potvrđen kod samo jednog igrača, no čeka se što će biti s ostalima, jer je zaraženi bio i na treningu. Ovog puta to, međutim, neće ugroziti utakmicu ovog vikenda, jer je ista već otkazana - naime, Karlovčane je čekalo gostovanje kod Mladosti iz Petrinje, u kojoj koronavirus već hara!

Izdvojeno


Reci što misliš!