SPORT

GLATKA POBJEDA

Odbojka, Prva liga žene: Veliko slavlje Karlovčanki u Puli nakon uvjerljivih 3:0 protiv tvrdog domaćina, slijedi derbi protiv Sinja!

Odbojka, Prva liga žene: Veliko slavlje Karlovčanki u Puli nakon uvjerljivih 3:0 protiv tvrdog domaćina, slijedi derbi protiv Sinja!

Sjajna igra karlovačkih odbojkašica i velika pobjeda u Puli! U drugom kolu Prve lige Karlovčanke su s glatkih 3:0 svladale domaći Veli Vrh i tako opravdale visoke ambicije u ovoj sezoni. 

U prva dva seta vodila se velika borba, no u neizvjesnim završnicama oba puta više su strpljenja i koncentracije imale Karlovčanke - sa 26:24 i 25:23 došle su do prednosti od 2:0 u setovima. Čini se da je to i slomilo otpor Puljanki, a dodatno "nabrijalo" Karlovčanke, jer u trećem setu gotovo su "prošetale" parketom i sa 25:15 došle do pobjede 3:0 i zaista vrijedna tri boda, jer nema sumnje da će u Puli mnogi ostaviti bodove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Već u trećem kolu, narednog vikenda, slijedi, čini se, i prvi veliki derbi. Iako je riječ o novaku u ligi i tek trećem kolu, Sinj je u prva dva kola pobjedom u Novoj Gradiški te vrlo uvjerljivom domaćim slavljem protiv jednog od "papirnatih" favorita Don Bosca dao naslutiti da ima najviše ambicije. Karlovčanke, dakako, na svom parketu nikome ne planiraju prepuštati bodove!

Izdvojeno


Reci što misliš!