SPORT

ODLIČNI ATLETIČARI

Lovro Kasunić viceprvak Hrvatske u cestovnom trčanju na 5 kilometara, "katimovci" dobri na HALS-u

Lovro Kasunić viceprvak Hrvatske u cestovnom trčanju na 5 kilometara,

U Zaprešiću je održano prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju za sve kategorije, na kojem je AK Karlovac imao dva predstavnika i uspio u iznimno uspješnoj godini stići do još jednog odličja s državnog prvenstva.

Zaslužan za to je Lovro Kasunić koji je osvojio srebrno odličje u konkurenciji mlađih juniora, u utrci na 5 kilometara s vremenom 16:31. Ispred Kasunića plasirao se samo Nino Jambrešić iz zagrebačkog Dinamo Zrinjevca koji je bio osam sekundi brži. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji kadetkinja, koje su trčale na 3 kilometra, vrlo solidna 11. u konkurenciji 27 mladih atletičarki bila je Hela Rakamarić.

U Varaždinu je istovremeno odrađeno 3. kolo Hrvatske atletske lige - Sjever za najmlađe kategorije, limače i limačice. Vrlo dobar nastup imale su male predstavnice drugog karlovačkog kluba KA Tima - u ukupnoj konkurenciji osvojile su dva postolja: Olja Kirinčić bila je treća u skoku u dalj, a do trećeg mjesta dotrčala je i štafeta 4x60 metara (Mia Sabolić, Tina Vuletić, Lucija Marinković i Olja Kirinčić). 

Gledano po godištima bilo je još odličnih rezultata - Lucija Marinković bila je druga, a Mia Sabolić treća za 2010. godište na 60 metara, a Lara Brkljačić treća za 2012. godište u istoj disciplini. U skoku u dalj, pak, Lucija Marinković bila je prva (ukupno četvrta) za 2010. godište, a Mia Sabolić druga, dok je Lara Brkljačić bila druga za 2012. godište.

foto: ak-dinamo.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!