SPORT

SAMO ZA NAJBOLJE

Zaklada Marina Čilića otvorila natječaj za treću generaciju stipendista

Zaklada Marina Čilića otvorila natječaj za treću generaciju stipendista

Treću godinu zaredom Naklada Marina Čilića stipendirat će darovite učenike, sportaše i glazbenike. Konkretno, raspisan je natječaj za po deset stipendija vrhunskim glazbenicima i iznimnim sportašima te za školu koja u svojim klupama krije buduće znanstvenike.

- Sretni smo što unatoč ovom izazovnom vremenu nastavljamo s našim projektom stipendija. Ove godine je djeci bilo posebno zahtjevno prilagoditi se na nove uvjete rada u školama, u sportskim klubovima te njihovim ostalim aktivnostima, tako da nam je jako drago da možemo biti jedna pozitivna priča u vremenu kada je dosta puno toga nesigurno. Vjerujemo da ćemo ponovno dobiti veliki broj prijava i upoznati nove mlade talente te barem nekima od njih pomoći da dosegnu svoje snove - ističe Marin Čilić.

Prijave je potrebno poslati na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 8. studenoga u 18 sati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Deset glazbenih stipendija, svaka u vrijednosti od 10.000 kuna, namijenjeno je učenicima osnovnih i srednjih glazbenih škola, deset stipendija, svaka u vrijednosti od 10.000 kuna, za mlade sportaše srednjoškolce koji moraju biti članovi nacionalne selekcije u individualnom olimpijskom sportu te jedna donacija školi u vrijednosti od 50.000,00 kn za obnovu laboratorija prirodnih predmeta (kemija, fizika, informatika, biologija) uz uvjet da škola ima jednog talentiranog učenika u predmetu za koji predlaže obnovu laboratorija te da se škola nalazi u nerazvijenim hrvatskim općinama. Prednost se daje kandidatima koji dolaze iz obitelji lošijeg imovnog stanja.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Izdvojeno


Reci što misliš!