SPORT

NAPOKON KOD KUĆE

Rukometaši Karlovca s visokih 28:16 svladali Mornar Dramalj-Crikvenicu, liga u pravom kaosu zbog pandemije koronavirusa

Rukometaši Karlovca s visokih 28:16 svladali Mornar Dramalj-Crikvenicu, liga u pravom kaosu zbog pandemije koronavirusa

Rukometaši Karlovca napokon su zaigrali na domaćem parketu, i to tek u 5. kolu Prve lige Jug. To im je ujedno tek druga utakmica od pet predviđenih, ali valja odmah reći da u ovoj ligi trenutno vlada pravi mali kaos zbog pandemije koronavirusa, nakon što su njegove žrtve prvi bili Karlovčani pa Labinjani, sada je odgođeno više od polovice utakmica ovog kola, odnosno osim ove utakmice odigrat će svoju još samo Zadar i Metković!

Kako bilo, Karlovčani su nadamo se sada spremni i neće više biti žrtve COVID-a, a na premijeri pred domaćom publikom pokazali su da s pravom računaju na sam vrh i na povratak u Premijer ligu. Nakon što su u dosad jedinom odigranom susretu lako slavili u Labinu, na svom su parketu još lakše slavili protiv Mornara Dramalj-Crikvenice sa 28:16.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sljedećem kolu Karlovčane čeka prvi veliki derbi - gostovanje kod trenutačno vodeće Metković Mehanike.

Gosti su se držali samo u uvodnih desetak minuta kada su vodili 3:2. Potom s četiri uzastopna pogotka Karlovac prelazi u vodstvo 6:3, a posljednji priključak Crikveničani imaju u 19. minuti na 7:6. Domaći tada "zaključavaju" vrata i odlaze na 14:6, a tek u posljednjim trenucima prvog dijela primaju još jedan pogodak za 14:7 i tada je već bilo jasno da pobjeda ostaje u Karlovcu. U drugom dijelu stvar rutine je bila očuvati visoko vodstvo i još ga povećati za konačnih uvjerljivih 28:16.

Karlovčane je predvodio Bačić sa 9 pogodaka, uz šest postignutih iz sedmerca. Braća Dominik i Domagoj Smojver dodali su po 4, Begić 3, Horvat, Capan i Frketić po 2, dok su po jednom strijelci bili Mrljak i Crnković. Vratari su bili solidni, Radočaj 8, a Glumac 7 obrana, a vrlo mali broj pogodaka gostiju svjedoči i da je i ostatak obrane bio gotovo neprelazan.

Izdvojeno


Reci što misliš!