SPORT

SJAJAN POČETAK SEZONE

Karlovačke odbojkašice u odličnoj utakmici svladale Sinj sa 3:0 i jedina su neporažena ekipa u konkurenciji za Superligu!

Karlovačke odbojkašice u odličnoj utakmici svladale Sinj sa 3:0 i jedina su neporažena ekipa u konkurenciji za Superligu!

Odbojkašice Karlovca nakon prva tri kola Prve lige potvrdile su da visoke ambicije i očekivanja navijača nisu nimalo pretjerane. Dakako, puno je još kola do kraja i trener Zec trebat će posebno raditi na istovremenom očuvanju maksimalne motiviranosti i izbjegavanju "lako ćemo" situacija, ali nakon tri kola stvari zaista izgledaju dobro.

Karlovčanke su trenutačno jedina ekipa u konkurenciji za Superligu koja nema niti jedan poraz, a raspored im nije bio prelagan. Bez poraza su, doduše, i druge ekipe Mladosti i Osijeka, no one u Superligu ne mogu, jer su tamo njihove prve postave pa su zapravo na neki način izvan konkurencije u prvoligaškom društvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovčanke su u trećem kolu ugostile Sinj koji je u prva dva kola bio najugodnije iznenađenje prvenstva - Sinjanke su na startu slavile kod donedavnih superligašica iz Nove Gradiške, a potom kod kuće "pomele" jednog od favorita Don Bosco. No, u Karlovcu nisu imale šanse, karlovačke odbojkašice od samog su početka igrale vrlo koncentrirano i borbeno, nisu popuštale niti na trenutak i došle su ne samo do treće pobjede, već i do nove 3:0 pobjede te nakon tri kola još nemaju izgubljeni set.

Rezultat po setovima - 25:19, 25:14, 25:16, dovoljno govori o tijeku utakmice i tome da gošće nisu imale pravu priliku niti u jednom trenutku večerašnjeg susreta. Nakon tri kola Karlovčanke će tako sigurno ostati na prvom mjestu, s istim brojem bodova kao Osječanke, ali s boljom set razlikom, jer su jedina ekipa u ligi koja još nije izgubila set.

U sljedećem kolu očekuje ih gostovanje kod Drenove i uloga velikog favorita za još jednu pobjedu. No, to je i jedina opasnost u ovakvim utakmicama - zadržati prisebnost i ozbiljnost. Odigraju li pravu utakmicu, Karlovčanke će sigurno pobijediti. Na treneru i njima je da to i naprave.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!