SPORT

POLOVIČNO KOLO

Vlado Cindrić drugi u prvom kolu 1. Hrvatske streljačke lige, SK Policajac na četvrtom mjestu ekipno

Vlado Cindrić drugi u prvom kolu 1. Hrvatske streljačke lige, SK Policajac na četvrtom mjestu ekipno

U Solinu je započela nova sezona 1. Hrvatske streljačke lige u gađanju zračnim pištoljem, koja od ove godine nosi naziv 1. Walther Hrvatska liga. Nažalost, kao i u mnogim drugim sportovima, i strijelci su na udaru pandemije koronavirusa pa u prvom kolu nisu mogli nastupiti čakovečki Alzas, kutinski Magnum i Zadar, jer su im pojedini strijelci u samoizolaciji.

Karlovački SK Policajac imao je relativno skroman nastup i osvojio je četvrto mjesto u konkurenciji pet ekipa sa 1670 krugova. Najprecizniji su u prvom kolu bili domaćini iz SK Dalmacijacement Solin, drugo mjesto osvojili su strijelci SD Končar-Zagreb 1786, treće GSD Osijek 1784, a iza Karlovčana ovog puta su se plasirali samo strijelci Bjelovara 1874. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U pojedinačnoj konkurenciji zato je odličan bio Vlado Cindrić koji je sa 568 "upucanih" krugova osvojio drugo mjesto, plasiravši se samo iza Uroša Kačavende iz Osijeka 1784, dok je treće mjesto osvojio Ante Krišto iz solinskog Dalmacijacementa.

Matija Cindrić pojedinačno je zauzeo 10. mjesto sa 552 kruga (tek jedan krug mu je nedostajao do finala), a Slavko Matanić 12. sa 550 krugova. 

Izdvojeno


Reci što misliš!