SPORT

PRED PRAZNIM TRIBINAMA

Rukometaši Karlovca sa 25:21 bolji od Senja, slijedi mali odmor pa veliki derbi protiv Metković Mehanike

Rukometaši Karlovca sa 25:21 bolji od Senja, slijedi mali odmor pa veliki derbi protiv Metković Mehanike

Karlovački rukometaši ostvarili su očekivanu pobjedu u zaostalom susretu 1. kola Prve lige Jug protiv Senja, iako su to možda učinili nešto teže nego što se očekivalo. Ipak, nema potrebe tražiti "dlaku u jajetu", bodovi su u džepu i to je najvažnije u ovoj teškoj, ćudljivoj i pandemijom obilježenoj sezoni.

Senjani su pružili jako dobar otpor favoriziranoj domaćoj momčadi, na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 14:13, a sve do 45. minute gosti su stalno držali priključak - kod 19:18 Karlovac se napokon uspio odvojiti na 21:18, a malo potom i na 23:19 i to je bio kraj nadanjima Senja da bi možda mogao do iznenađenja u ŠSD Mladost. Na kraju: Karlovac - Senj 25:21.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za Karlovac su igrali: Glumac, Radočaj, Horvat, Domagoj Smojver 4, Capan 3, Begić 6, Janjanin, Bosiljevac, Frketić, Bačić 8(1), Hrvojević, Crnjak, Mrljak, Magdić, Dominik Smojver 4(1), Čavlović.

Ovaj vikend nema redovnog kola zbog Sisveta, a potom 7. studenog slijedi i veliki derbi - gostovanje u Metkoviću. Domaća Metković Mehanika trenutačno je prvoplasirana sa 7 bodova, a Karlovac je drugi sa 6, ali i čak dvije utakmice manje. 

Što se tiče tih zaostalih susreta, utakmica Karlovac - Trogir zakazana je za 17.11. u Karlovcu, dok termin susreta Buzet - Karlovac još nije poznat.

Izdvojeno


Reci što misliš!