SPORT

VAŽNI BODOVI

U derbiju začelja Druge lige Zapad karlovačke rukometašice glatko svladale Zaprešić 37:27 i pobjegle od dna

U derbiju začelja Druge lige Zapad karlovačke rukometašice glatko svladale Zaprešić 37:27 i pobjegle od dna

Karlovačke rukometašice ostvarile su vrlo vrijednu pobjedu u derbiju začelja 8. kola Druge lige Zapad protiv Zaprešića i tako sada sa 6 osvojenih bodova imaju solidnu zalihu ispred najugroženijeg trojca koji čine upravo Zaprešićanke, senjska Senia te pulska Arena.

Prvo poluvrijeme ogleda Karlovca i Zaprešića kao da se igralo bez obrana. Gošće su se trudile održati priključak i kreirati iznenađenje, no domaće su ipak na kraju imale osjetnu prednost - vodile su gošće 4:5, u 21. minuti bilo je 13:11, a na poluvremenu ipak solidna prednost od 20:16. U drugom dijelu gošće su se držale na tom zaostatku do 23:19, a onda su Karlovčanke "odjurile" na 28:19 i pitanje pobjednika bilo je riješeno - na kraju visokih 37:27 za karlovačke rukometašice i vrlo vrijedna dva boda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do kraja polusezone Karlovčanke imaju prigodu praktički već sada u potpunosti osigurati ostanak i mirno proljeće. Naime, sada ih čeka gostovanje kod Samobora, koje nije toliko ključan susret, ali u pravom izdanju naše djevojke sigurno mogu do bodova, a potom ogledi sa Seniom kod kuće i Arenom u gostima, kojima bi uz osvojena četiri boda pobjegle daleko od donjeg doma.

Protiv Zaprešića su igrale: Keča (18 obrana), Bačić 11, Stepić 6, Peretić 5, Španić 2, Vuković 10(2), Korač 1(1), Pavletić, Kučinić 1, Devčić, Perković, Krznarić 1, Skočibušić, Rajčić, Spudić i Benić.

Izdvojeno


Reci što misliš!