SPORT

OPET PORAZ

Nakon niza puno boljih igara nogometaši Karlovca 1919 odigrali jako loše protiv Španskog i izgubili 2:0

Nakon niza puno boljih igara nogometaši Karlovca 1919 odigrali jako loše protiv Španskog i izgubili 2:0

Nakon što su s par dobrih igara i pobjeda prekinuli crni niz, nogometaši Karlovca 1919 nažalost su u vrlo važnom susretu protiv Španskog odigrali loše. Ne samo loše, već gotovo da nije pretjerano reći - najgore od kada pamtimo.

Teško je objasniti što se danas događalo na travnjaku Čavlekovog stadiona, jer ne može se reći da nije bilo htijenja i borbenosti, ali takav niz pogrešaka, posklizavanja, potpuno pogrešnih dodavanja, padanja, sudaranja... zaista se ne možemo sjetiti kada smo vidjeli i jesmo li uopće ikada vidjeli.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U takvim okolnostima, igrački skromno, ali danas čvrsto Špansko, zasluženo je došlo do pobjede 2:0 i umjesto da Karlovčani preskoče i njih, a možda i još pokoju ekipu i priključe se sredini ljestvice, sada im Špansko bježi četiri boda, a domaćom pobjedom protiv HAŠK-a odmaknula im je i petrinjska Mladost.

Nakon što su povratili povjerenje domaćih simpatizera kojih je poveći broj pratio utakmicu izvan stadiona, Karlovčani su ih danas zaista razočarali - nema druge da to pokušaju ispraviti u posljednjem kolu na gostovanju kod Bistre, a potom i u zaostalom susretu s petrinjskom Mladosti, 5. prosinca, također u gostima.

Izdvojeno


Reci što misliš!