SPORT

ŠETNJA KALELARGOM

Rapsodija karlovačkih rukometaša u Zadru - razbili domaće i nadamo se pokazali i sami sebi koliko mogu!

Rapsodija karlovačkih rukometaša u Zadru - razbili domaće i nadamo se pokazali i sami sebi koliko mogu!

Karlovčani su furiozno otvorili susret, vrlo moguće i dodatno inspirirani vrlo bahatim porukama iz Zadra po društvenim mrežama nakon kiksa s Trogirom. Domaći su poveli 1:0, no već u 10. minuti je 1:5, a u 20. - 3:10, dakako u korist Karlovčana. Na poluvrijeme se odlazi s velikom prednošću 16:8 i bila je stvar rutine očuvati u drugom dijelu tu prednost.

Zadrani su u nastavku pružili bolju igru, ali nisu se mogli približiti na više od -6. Na kraju laganih 36:28 u korist karlovačkih rukometaša.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fenomenalno je igrao Bačić pa je sada još jasnije koliko je Karlovčanima naštetilo njegovo prestrogo isključenje u derbiju s Trogirom, odmah uz njega braća Smojver, ali apsolutno svi koji su igrali zaslužuju čestitke za ovu "laganu šetnju" i pokazivanje dominacije - ali i pouku: željeni cilj, Premijer liga, itekako je dohvatljiv ali samo kada se u svakoj utakmici na ovaj način "pokažu zubi", jer uvjereni smo da u protekle tri utakmice (Senj, Kaštela i Trogir) Karlovčani nisu bili na svom maksimumu, što ih je protiv Trogira (uz smiješno isključenje Bačića) i koštalo važnih bodova. 

U Zadru su igrali: Glumac, Radočaj (18 obrana), Horvat 2, Domagoj Smojver 4, Capan, Begić, Janjanin 1, Bosiljevac 2, Frketić, Bačić 14 (5), Hrvojević 1, Mrljak 3, Crnković, Magdić 1, Dominik Smojver 8 (3).

Predaha nema - u sljedećem kolu novi derbi, u Karlovcu gostuje riječka Kozala, trenutačno vodeća momčad lige!

Izdvojeno


Reci što misliš!