SPORT

NEZAUSTAVLJIVE!

Karlovačke odbojkašice svladale Novu Gradišku 3:1 - imaju velikih pet bodova prednosti pred prvim konkurentom!

Karlovačke odbojkašice svladale Novu Gradišku 3:1 - imaju velikih pet bodova prednosti pred prvim konkurentom!

Odbojkašice Karlovca ostvarile su vrlo vrijednu pobjedu u 8. kolu Prve odbojkaške lige i stvorile osjetnu prednost pred prvim pratiteljima. 

Počelo je loše - u prvom setu Karlovčanke su povele 6:1, a onda kao da su potpuno nestale s parketa. Igrale su neprepoznatljivo i gošće su to prilično lako iskoristile za laganih i brzih 25:18 i vodstvo 1:0 u setovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U naredna tri seta vodila se velika borba. I dalje to nije bio najbolji dan karlovačkih odbojkašica, ali prevagnula je ipak želja i borbenost, zahvaljujući kojoj su sa 25:23, 25:22 i 25:23 došle do nova velika tri boda. U drugom i trećem setu su i imale prednost veći dio seta, a na kraju je uspjevale zadržati, u četvrtom su uspjele i preokrenuti prednost gošći. 

Situacija je sada jako jako komotna za Karlovčanke, a u njihovim rukama je prigoda da postane i još komotnija. Naime, trenutačno imaju velikih pet bodova prednosti ispred prvog "stvarnog" pratitelja Don Bosca (ne računajući Osijek II koji ne može u Superligu), a upravo u sljedećem kolu očekuje ih gostovanje kod ove zagrebačke ekipe. Mogao bi taj susret vratiti stvari i zakomplicirati priču, a mogle bi Karlovčanke nakon osam kola imati zaista golemu prednost. Koliko god je do kraja još jako puno - u slučaju pobjede u Zagrebu bit ćemo blizu tome da kažemo: prednost kakva se ne ispušta iz ruku!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!