SPORT

DJEVOJČICA NA VRHU EUROPE!

Nakon Đorđa Bunčića - i mala Lea Oparnica iz TKD Karlovac zlatna na klupskom prvenstvu Europe!

Nakon Đorđa Bunčića - i mala Lea Oparnica iz TKD Karlovac zlatna na klupskom prvenstvu Europe!

Nakon što je prvog dana natjecanja na Europskom klupskom taekwondo prvenstvu koje se održava u Zagrebu u hotelu Westin (u organizaciji TKD Jastreb Zagreb i TKD Karlovac) kadet Đorđe Bunčić iz Karlovca postao europski prvak, a Lucio Matuzić iz Banija Pandasa osvojio broncu, drugog dana natjecanja karlovački taekwondo došao je do još jedne europske titule!

Za to je zaslužna mala Lea Oparnica, koja je u najmlađoj konkurenciji, onoj mlađih kadetkinja, borbu za naslov izborila u sjajnoj predstavi protiv mlade Francuskinje Aide Toure, u kojoj je Karlovčanka pobijedila sa 6:4. U hrvatskom finalu Lea Oparnica bila je uvjerljiva i sa 8:0 svladala Rebeccu Šimunić iz Vrbovca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugog dana natjecanja nastupili su i svi preostali karlovački predstavnici, no svi su nažalost svoj nastup završili u prvoj borbi, iako su skoro svi bili dosta blizu prolasku u daljnje borbe. U konkurenciji kadeta Magdalena Ljubić iz TKD Karlovca sa 4:3 izgubila je od Zagrepčanke Horvat, a Oscar Kovačić iz Prane u napadačkoj borbi punoj udaraca poražen je 27:22 od Alilovića iz Bosne i Hercegovine.

Kod juniora dvostruki poraz naših predstavnika od Francuza. Lucija Hrebac iz TKD Banija Pandas u izuzetno tvrdoj i izjednačenoj borbi sa 1:0 je izgubila od Noemie Rodrigues, dok je od Ivana Latkovića iz TKD Prana, koji se na ovom natjecanju borio kao član hrvatske reprezentacije, sa 17:14 svladao Lawrence Felicite.

FOTO: TKD Karlovac

Izdvojeno


Reci što misliš!