SPORT

JOŠ JEDAN VISOK PORAZ

Karlovačke malonogometašice visoko poražene od Dinama - ovu sezonu važno je hrabro odigrati do kraja

Karlovačke malonogometašice visoko poražene od Dinama - ovu sezonu važno je hrabro odigrati do kraja

Karlovačke malonogometašice doživjele su još jedan iznimno visok poraz i već sada je jasno da je jedini cilj ove godine raditi na njihovoj mentalnoj snazi, odnosno ne dozvoliti da ih ovi vrlo teški dani "učenja" ne obeshrabre.

Klub je imao i problema s odlaskom tri igračice iz Zagreba, koje su angažirane kao pojačanja, ali koje su se na kraju ipak vratile u sisačku Sisciju pa je i igrački kadar tanak što je veliki minus, a to je ponajbolje pokazala današnja utakmica sa zagrebačkim Dinamom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dok je bilo snage, Karlovčanke i nisu tako loše izgledale, no već pred kraj prvog dijela bilo je vidljivo da gube dah pa su Zagrepčanke na odmor otišle s visokih 5:0, a na kraju je na semaforu bilo čak 17:0 za Dinamo. 

Više je nego očito da forsiranje jedinstvene Prve hrvatske lige nije bio pametan potez Saveza, jer nisu Karlovčanke jedine u situaciji da gube s katastrofalnim i poražavajućim rezultatima. Graničar iz Đurđevca već je odustao od natjecanja pa i Karlovčankama treba poželjeti tek da hrabro istraju do kraja ove sezone.

U sljedećem kolu na domaćem parketu ugostit će ekipu Mirlović Zagore, koja je također doživjela jednu katastrofu ove sezone (čak 0:20 s Osijekom), ali imala i nekoliko pristojnih i dobrih igara, tako da će protiv vrlo neiskusnih Karlovčanki ipak biti u ulozi velikog favorita.

Izdvojeno


Reci što misliš!