SPORT

KRALJICA SPORTA

Karlovac u lipnju domaćin seniorskog prvenstva Hrvatske u atletici, najvećeg domaćeg atletskog natjecanja

Karlovac u lipnju domaćin seniorskog prvenstva Hrvatske u atletici, najvećeg domaćeg atletskog natjecanja

Ova će godina u gradu na četiri rijeke zaista biti u znaku atletike. Uz već tradicionalan "Karlovački Cener", utrku na 10 kilometara središtem grada koja je drugu godinu zaredom u kalendaru Svjetske atletske federacije, Karlovac će biti domaćin i najvećeg domaćeg atletskog natjecanja - pojedinačnog prvenstva Hrvatske u atletici za seniore i seniorke.

Obnovljeni i uređeni atletski stadion oduševio je sve na prošlogodišnjem mitingu pa nije čudo da je Karlovac odmah dobio povjerenje da organizira i jedno veliko domaće natjecanje, koje će biti na rasporedu 5. i 6. lipnja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije to sve, jer nakon što će biti ne samo hrvatsko središte atletike u lipnju, uz Prvenstvo Hrvatske 5. i 6. lipnja te Karlovački Cener 11. lipnja, Karlovac će opet biti u središtu pozornosti ljubitelja atletike u rujnu. Tada će, naime, 4. i 5. rujna naš grad biti domaćin i prvenstva Hrvatske za mlađe seniore i mlađe seniorke, dok će 8. rujna biti održan drugi karlovački međunarodni atletski miting.

Inače, što se tiče ostalih natjecanja, nakon nekoliko odgoda u siječnju zbog pandemije koronavirusa, sezona bi trebala započeti 6. veljače dvoranskim prvenstvom Hrvatske u Zagrebu - svi se nadaju da će situacija dozvoliti da se ovo natjecanje održi.

Izdvojeno


Reci što misliš!