SPORT

ZA POMOĆ STRADALIMA

Završila humanitarna virtualna utrka za pomoć stradalima u potresu - trčalo se, bicikliralo ili šetalo u humane svrhe

Završila humanitarna virtualna utrka za pomoć stradalima u potresu - trčalo se, bicikliralo ili šetalo u humane svrhe

U organizaciji RC Beauty Studija i Športske zajednice Duge Rese održana je humanitarna virtualna utrka s koje je sav prihod namijenjen stradalima u potresu. Partneri u organizaciji bili su Grad Duga Resa, Grad Karlovac, Turistička zajednica Četiri rijeke, Karlovačka sportska zajednica i Tiskara Žalac.

Kotizaciju je uplatilo ukupno 111 natjecatelja i natjecateljica, svaki po 50 kuna, a nešto manje ih je i odradilo zadane rute, možda i zbog lošeg vremena posljednjih dana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bilo, u trčanju na 3 kilometra, gdje su razumljivo postignuti i najbolji rezultati, a bio je i najveći odaziv, najbrži rezultat ostvario je Vladimir Sabol (11:32), dok je kod žena najbolja bila Lukrecija Krstičević (12:27), ukupno odlična druga.

Nordijskim hodanjem stazu od 3 kilometra najbrže je prošla Marija Cerčić, a od muškaraca Viktor Janković, dok su u "običnom" hodanju, također na 3 kilometra, najbrži bili Martina Nikolić kod žena i Vinko Božić kod muškaraca.

U utrku su se mogli uključiti i bicklisti, čija je ruta iznosila 10 kilometara, odaziv je bio dosta malen, odvozila su je samo trojica, a najbrži je bio Patrik Janjić.

Izdvojeno


Reci što misliš!