SPORT

GOŠĆE PREJAKE

U 14. kolu Druge lige Zapad karlovačke rukometašice prekasno se "probudile" i izgubile od Ivanića 29:32

U 14. kolu Druge lige Zapad karlovačke rukometašice prekasno se

Rukometašice ŠR Karlovac u 14. kolu Druge lige Zapad nastavile su niz poraza, koji im srećom ne može previše naškoditi, jer bodovna zaliha je dovoljna za miran nastavak prvenstva - ostanak u drugoligaškom društvu nije upitan.

Ipak, nadale su se Karlovčanke da će na svom parketu svladati Ivanić, ali prekasno su se "probudile" i nisu uspjele nadoknaditi sve što su do tada propustile. Naime, gošće su u prvom dijelu bile daleko bolje i vodile sa čak 19:8 nakon prvih 30 minuta, a i u nastavku su mirno i rutinski održavale prednost sve do 50. minute kada pri rezultatu 21:29 domaće rukometašice imaju najbolju fazu igre i približavaju se na 28:30. Proradile su i obrana i napad, rukometašice Ivanića djelovale su i pomalo izgubljeno, no tada nakon jednog možda prestrogog isključenja i nepotrebnog sedmerca, ipak uspjevaju riješiti susret. Na kraju 29:32 i, ipak, zasluženi bodovi za gošće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igrale su: Keča, Bačić 5, Ištvanić, Stepić 2, Peretić 1, Španić 2, Vuković 11(6), Korač 1, Kučinić 3, Devčić, Perković, Krznarić, Skočibušić, Krizmanić, Medved 4 i Rajčić.

Nakon ovog poraza Karlovčanke su i dalje osme na ljestvici sa 10 bodova, što je ipak sasvim dovoljna zaliha, jer na posljednje dvije pozicije koje vode u niži rang su Zaprešić i pulska Arena sa tek 2 boda. U sljedećem kolu čeka ih još jedno teško gostovanje u Zagrebu kod drugoplasirane Trešnjevke.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!