SPORT

DVIJE MEDALJE

Atletika: Bruno Belčić dvoranski viceprvak Hrvatske na 1500 metara, Tomislav Novosel brončani na 3000 metara

Atletika: Bruno Belčić dvoranski viceprvak Hrvatske na 1500 metara, Tomislav Novosel brončani na 3000 metara

S dva odličja vraćaju se karlovački atletičari s prvog ovosezonskog velikog natjecanja - prvenstva Hrvatske u dvorani za seniore i seniorke. 

Bruno Belčić nakon ne baš uvjerljivih nastupa na ekipnom prvenstvu danas je taktički odlično trčao na 1500 metara i na kraju osvojio srebrno odličje i titulu viceprvaka Hrvatske, zaostavši oko pola sekunde za znatno iskusnijim Dinom Bošnjakom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bošnjak je dominirao i u utrci na 3000 metara, gdje je Karlovac stigao do drugog odličja - uspjelo je to Tomislavu Novoselu, koji je pritom s vremenom 8:25,87 postavio i osobni rekord u dvorani.

Nadomak odličju bio je i Hrvoje Neralić na 800 metara, koji je, također oborivši osobni rekord (trčao je 1:56,71) osvojio četvrto mjesto. U istoj utrci Andrej Belčić zauzeo je deseto, a Tin Dolšak dvanaesto mjesto.

Četvrto mjesto osvojila je i muška štafeta na 4x400 metara za koju su trčali Bruno Belčić, Andrej Belčić, Ivan Katić i Hrvoje Neralić.

Kod djevojaka AK Karlovac imao je dvije predstavnice na 400 metara. Lea Novković u prvom nastupu nakon bolesti osvojila je solidno sedmo mjesto, dok je mlada Irina Vidiček-Ljubojević bila jedanaesta.

Izdvojeno


Reci što misliš!