SPORT

POVRATAK STOLOVIMA

Stolnotenisačice Aquaestila napokon opet zaigrale - u zaostalim susretima izgubile od TIS-a i pobijedile Mladost

Stolnotenisačice Aquaestila napokon opet zaigrale - u zaostalim susretima izgubile od TIS-a i pobijedile Mladost

Nakon dugog vremena nastavljena su stolnoteniska natjecanja, a dugoreške superligašice, igračice Aquaestila, odigrale su danas u Stolnoteniskom domu Antona Stipančića Tove u Dugoj Resi dvije zaostale utakmice te ubilježile pobjedu i poraz.

U prvom ogledu, malom derbiju, igrale su protiv zagrebačkog TIS-a i izgubile sa 3:2. Han Xue Vukelja dovela je Dugorešanke u vodstvo, no Andrea Pavlović i Lana Stepinac svoje su mečeve izgubile pa je rezultat preokrenut. Ponovno je Han Xue Vukelja bila uspješna za 2:2, a potom su odlučujući meč igrale Andrea Pavlović i Marta Vukelić, koja je inače Aquaestilova igračica na posudbi u TIS-u, ali emocija, razumljivo, nije bilo pa je sa 3:1 donijela svojoj trenutnoj ekipi i ukupnu pobjedu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protiv zagrebačke Mladosti Dugorešanke su imale lakši posao i slavile sa 3:1. Opet je dvije pobjede ostvarila Han Xue Vukelja, jednu je pridodala Andrea Pavlović, dok je svoj meč izgubila mala Leeloo Vukelja.

Dugorešanke su četvrte na ljestvici stolnoteniske Superlige, a sljedećeg vikenda očekuje ih dvostruko gostovanje u Varaždinu.

Izdvojeno


Reci što misliš!