SPORT

ŠAMPIONSKI POČETAK

Karlovački bejzbolaši i u drugom susretu uvjerljivi u Varaždinu - pobijedili sa 18:5, Smith nakon ženidbe "torpedirao Vindiju

Karlovački bejzbolaši i u drugom susretu uvjerljivi u Varaždinu - pobijedili sa 18:5, Smith nakon ženidbe

Bejzbolaši karlovačke Olimpije i u drugoj utakmici nove prvenstvene sezone ostvarili su laku pobjedu u Varaždinu - ovog puta domaću Vindiju svladali su sa 18:5, dakle još uvjerljivije nego jučer kada su pobijedili sa 14:6.

Junak utakmice svakako je bio karlovački Amerikanac Phil Smith koji se jučer oženio i postao i službeno "karlovački zet" i pravi Karlovčanin, a danas udario čak tri home run udarca! Uz njega, sjajan je bio mladi Duje Papić koji je odbacao cijelu utakmicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i Karlovčani, dvije uvjerljive pobjede na startu prvenstva ostvarili su i bejzbolaši Zagreba, koji su protiv gradskog rivala Medvednice slavili sa 16:8 i 20:8. Splitska Nada bila je slobodna u prva dva kola.

Sljedećeg vikenda karlovački bejzbolaši dočekuju Zagreb, igra se u subotu u 15 i nedjelju u 11 sati, a u subotu u 10:30 sastaju se i juniorske postave ove dvije ekipe. Nakon toga, 24. i 25. travnja, slijedi i prvi veliki derbi hrvatskog baseballa u novoj sezoni, u Karlovcu će se dva puta sastati karlovačka Olimpija i splitska Nada.

Izdvojeno


Reci što misliš!