SPORT

PALI PRED KRAJ

Nogometaši Karlovca 1919 u Dugom Selu ostali bez pobjede uz penal u završnici (1:1), Slunjani poraženi u Gradićima 2:0

Nogometaši Karlovca 1919 u Dugom Selu ostali bez pobjede uz penal u završnici (1:1), Slunjani poraženi u Gradićima 2:0

Nogometaši Karlovca 1919 bili su vrlo blizu nove trećeligaške pobjede, ali su nakon odlične utakmice u Dugom Selu, u kojoj su bili puno bliži pobjedi, ipak odigrali samo 1:1.

Karlovčani su poveli u 31. minuti lijepim pogotkom koji je postigao Filip Soldo, a nakon toga su imali nekoliko vrlo izglednih prigoda za povećanje vodstva, jednom su pogodili i gredu i općenito bili znatno bolji suparnik, da bi u 88. minuti u jednoj gužvi u karlovačkom šesnaestercu sudac vidio igranje rukom i dosudio jedanaesterac iz kojeg su domaći izjednačili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovački nogometaši nakon 22. kola nalaze se na 12. mjestu ljestvice, s istim brojem bodova kao 10. i 11. Bistra i Vrapče te 13. petrinjska Mladost. U sljedećem kolu, naredne subote, čeka ih težak zadatak - domaći ogled s vodećim Kurilovcem.

Nogometaši Slunja u 4. NL Središte nastavljaju s lošim rezultatima. Ovog puta teško im je zamjeriti jer na gostovanje kod petoplasiranih Gradića, koji su ovom pobjedom skočili na treće mjesto ljestvice, otputovali su bez čak deset prvotimaca! U takvim okolnostima teško je bilo očekivati išta više od časnog poraza, a tako je i bilo - domaći su slavili sa 2:0. Dugo su se Slunjani držali, bili i blizu boda, vratar Katić uspio je obraniti i jedanaesterac, no obrana je ipak popustila u 73. i 81. minuti. 

Slunjani su 13. na ljestvici, a u sljedećem kolu dočekuju kutinsku Moslavinu.

Izdvojeno


Reci što misliš!