SPORT

TUŽNA VIJEST

Preminuo je Dušan Komadina-Ćomo, posljednju i najvažniju utakmicu svoga života nije dobio

Preminuo je Dušan Komadina-Ćomo, posljednju i najvažniju utakmicu svoga života nije dobio

U ponedjeljak 12. travnja 2021. godine u poslijepodnevnim satima preminuo je nekadašnji uspješan golman nogometaša Karlovca Dušan Komadina-Ćomo. Poput mnogih nogometaša NK Karlovca i Dušan Komadina-Ćomo je bio jedan od vratara koji su iznikli iz „Čavlekove“ nogometne škole.

Posljednji ispračaj biti će u četvrtak, 15. travnja 2021. u 12:00 sati na groblju Jamadol.

Preminuo je nakon duge i teške bolesti u 67-oj godini života od posljedica moždanog udara. Početkom ožujka ove godine dobio je još jedan moždani udar koji ga je potpuno paralizirao. Od tada je bio u bolnici na Švarči a u četvrtak je prebačen u dugorešku bolnicu gdje je preminuo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi moždani udar doživio je još 2019. koji je nakratko bio prebolio ali ponovio se, nažalost, početkom rujna prošle 2020. godine kada je u četiri dana imao četiri moždana udara. Tada je na inicijativu prijatelja, naročito prijateljice Katice Janjanin iz Caffe bara Libero koja nam je i dojavila ovu tužnu vijest, pokrenuta inicijativa da mu se pomogne na rehabilitaciji u Stubičkim Toplicama. Ubrzo je bilo prikupljeno 35 tisuća kuna, a u akciju se bio uključio i karlovački gradonačelnik Damir Mandić. 

Borio se „Ćomo“ dugo s opakom bolešću ali nije gubio nadu, vjerovao da će i ovoga puta pobijediti kao što je pobjeđivao bezbroj puta noseći dres svog NK Karlovac. Nažalost, ovu posljednju i najvažniju utakmicu svoga života nije dobio. Preminuo je prerano, a pamtit će ga se, prije svega, kao dragog i dobrog čovjeka koji je bio izuzetno cijenjen među karlovačkim nogometašima i prijateljima zbog svojih ljudskih kvaliteta. 

Foto: Kafotka

Izdvojeno


Reci što misliš!