SPORT

USPJEŠNI U GOSTIMA

Nogometna srijeda: Karlovčani uzeli bod u gostima, Slunjani sva tri iako su igrali bez čak 11 igrača

Nogometna srijeda: Karlovčani uzeli bod u gostima, Slunjani sva tri iako su igrali bez čak 11 igrača

Danas su se igrali susreti 3. HNL Središte i 4. NL Središte, a predstavnici Karlovačke županije s uspjehom su odradili gostovanja.

Nogometaši trećeligaša Karlovca 1919 u gostima kod Gaja bili su bez pomoći prvog trenera Sretena Ćuka koji je u samoizolaciji kao i njegov pomoćnik Antonio Magdić pa je na klupi bio mladi Nikola Šprajcer. Domaći su bili bolji u prvom dijelu i vodili 2:0, no u nastavku su "plavo-bijeli" pružili puno bolju partiju i golovima Mamića i Čakarića uspjeli doći do vrijednog boda, nakon kojeg drže solidno deveto mjesto na ljestvici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Još uspješniji su bili Slunjani, iako su nakon niza loših partija i bez čak 11 prvotimaca, imali vrlo mala očekivanja na gostovanju kod šestoplasirane Stubice. Stubičani su nakon prvih 45 minuta vodili sa 2:0, Slunjani izjednačuju preko Krizmanića i Radočaja, domaći opet vode, Radočaj brzo poravnava svojim drugim pogotkom, a u trećoj minuti sudačke nadoknade Bićanić im donosi i zaista vrijednu pobjedu. 

U sljedećem kolu, ovog vikenda, Karlovčani opet gostuju, ovog puta kod Trnja, dok će Slunjani na svom terenu ugostiti Lukavec. 

Izdvojeno


Reci što misliš!