SPORT

NAPOKON NA OTVORENOM

Na 1. kolu HALS-a atletičari i atletičarke Karlovca i KA-Tima osvojili dva prva mjesta i ukupno sedam postolja

Na 1. kolu HALS-a atletičari i atletičarke Karlovca i KA-Tima osvojili dva prva mjesta i ukupno sedam postolja

U Varaždinu je održano prvo ovogodišnje natjecanje Hrvatske atletske lige - Sjever, na kojem se okupilo 29 klubova iz središnje i sjeverne Hrvatske. 

Karlovački atletičari i atletičarke na postolja su se penjali sedam puta - članice i članovi AK Karlovca šest puta, a KA-Tima jednom, ali na ono najviše.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od natjecatelja AK Karlovca najbolji rezultat ostvarila je Irina Vidiček-Ljubojević koja je osvojila prvo mjesto u utrci na 300 metara za mlađe juniorke. 

Druga mjesta osvojili su u seniorskoj konkurenciji Andrej Belčić na 600 metara, Lea Novković na 400 s preponama i Helena Valentić na 1000 metara, kao i Hela Rakamarić u utrci na 1000 metara za starije kadetkinje. Treće mjesto u seniorskoj konkurenciji osvojio je Lovro Kasunić na 1000 metara.

Što se tiče ostalih rezultata, kod seniora Lea Novković bila je peta na 300 metara, a Borna Burić šesti na 600 metara. Ida Nikolić bila je 9. na 300 metara i 12. na 100 metara za starije kadetkinje, Paula Bajt 13. na 100 metara za mlađe kadetkinje, a Tara Vidiček-Ljubojević 17. u skoku u dalj u istoj konkurenciji.

Prvi put ove sezone nastupili su i članovi KA-Tima. Izvrsna je bila Lara Čadonić, koja je osvojila prvo mjesto u utrci mlađih kadetkinja na 200 metara s preponama, dok je u skoku u dalj bila četvrta. Četvrta je bila i Vita Andrić, također u skoku u dalj, za starije kadetkinje. Na 100 metara za starije kadetkinje Lea Vuletić bila je 9., a Vita Andrić 19.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!