SPORT

UVJERLJIVI U DERBIJU

Karlovački bejzbolaši i u drugom ogledu "razbili" vječne rivale: Olimpija Karlovac - Nada Split 19:4!

Karlovački bejzbolaši i u drugom ogledu

Nakon jučerašnjih 13:3 danas su karlovački bejzbolaši bili još uvjerljiviji u ogledu protiv najvećih rivala iz Splita. Splićani su očito potpuno izvan forme, vidjelo se to prvenstveno u obrani u kojoj su radili početničke greške, i to ne samo mlađi igrači već i najiskusniji među njima Dabo koji zaista nije imao svoj dan pa je i izašao iz igre već nakon dvije izmjene.

Kao i u prvoj utakmici, Splićani su u svom prvom napadu poveli, ovog puta sa 1:0, no već na kraju prvog inninga bilo je 6:1 za Karlovčane. U drugom inningu Nada je smanjila na 6:4, ali tu je bio kraj njihovih nadanja - do kraja susreta nisu napravili više ništa u napadu, a Olimpija je redala bodove sve do konačnih 19:4 i prekida susreta nakon šest inninga, zbog previsoke razlike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon tri kruga, odnosno šest kola prvenstva, odvojili su se karlovačka Olimpija i Zagreb. Naši bejzbolaši vode s omjerom 5-1, dok Zagreb također ima samo jedan poraz, ali uz tri pobjede, jer su ovaj vikend bili slobodni zbog neparnog broja ekipa. Karlovački bejzbolaši naredni vikend imaju dvostruko gostovanje kod Medvednice.

Izdvojeno


Reci što misliš!