SPORT

MALI TALENTI

Uspješni mali tenisači na jakom turniru u Ogulinu - Ivano Alić finalist, Luka Basar i Ogulinka Paskaš polufinalisti

Uspješni mali tenisači na jakom turniru u Ogulinu - Ivano Alić finalist, Luka Basar i Ogulinka Paskaš polufinalisti

Na teniske terene polako se vraćaju i najmlađi igrači pa je na Otvorenom prvenstvu Ogulina za dječake i djevojčice do 12 godina starosti odaziv bio sjajan. U jakoj konkurenciji mali županijski tenisači i tenisačice mogu se pohvaliti s jednim finalom i jednim polufinalom.

U konkurenciji dječaka odlični su bili predstavnici TK Karlovac. I Ivano Alić i Luka Basar glatko su s tri pobjede prošli kvalifikacijsku skupinu te nastavili s pobjedama i u glavnom ždrijebu - napomenimo da se igralo do 4 gema u setu, uz tie-break koji je odlučivao o pobjedniku u slučaju rezultata 1:1 u setovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Alić je u prvom kolu svladao Ogulinca Eraka 4:2 4:1, a Basar je bio slobodan. U četvrtfinalu je Alić bio bolji od drugog nositelja Karla Lava Bulatovića iz TK Ponikve Zagreb sa 4:1 3:4 7:3, dok je Basar svladao Ostojića iz Zagreba 4:0 4:0. U polufinalu je Alić sa 2:4 4:0 7:2 bio bolji i od trećeg nositelja Zahirovića iz TK Split 1950 dok je Basar poražen sa 4:0 4:3 od prvog nositelja Vukića iz TK Ponikve. U finalu je Vukić bio bolji i od Alića 4:0 4:0 pa je mali Karlovčanin tako osvojio drugo mjesto.

U konkurenciji djevojčica u glavni ždrijeb se s tri pobjede u kvalifikacijskoj skupini plasirala jedino mala Ogulinka Tatjana Paskaš i potom stigla do polufinala. U prvom kolu bila je slobodna, a u četvrtfinalu je pobijedila Leko iz Medveščaka sa 4:1 4:2. U polufinalu je od nje bila bolja druga nositeljica Filipović, također iz Medveščaka, sa 4:0 4:1.

Izdvojeno


Reci što misliš!