SPORT

USPJEŠNI ATLETIČARI

Mala Lucija Marinković prvakinja Hrvatske u višeboju, Nina Malobabić treća - Belčić prvi na noćnom mitingu u Varaždinu

Mala Lucija Marinković prvakinja Hrvatske u višeboju, Nina Malobabić treća - Belčić prvi na noćnom mitingu u Varaždinu

Male atletičarke KA-Tima ostvarile su odlične rezultate na prvenstvu Hrvatske u višebojima, koje se ovog vikenda održava u Varaždinu. Prvog dana natjecanja svoje su discipline odradili samo limači i limačice, koji se natječu u troboju, a upravo u konkurenciji limačica zablistale su male Karlovčanke.

U konkurenciji 24 male atletičarke koje su se nadmetale u utrci na 200 metara, skoku u dalj te bacanju vortexa, prvakinja države postala je Lucija Marinković koja je osvojila ukupno 1.033 boda, za devet više od drugoplasirane Siščanke Paule Kovačević. Treće mjesto pripalo je još jednoj "katimovki", Nini Malobabić, koja je osvojila ukupno 982 boda. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U večernjim satima u Varaždinu je održan i tradicionalni Noćni miting "Atletika pod zvijezdama", na kojem su atletičari AK Karlovca bili u glavnoj ulozi u utrci na 1000 metara. Bruno Belčić u uzbudljivoj je završnici za samo pet stotinki bio prvoplasirani ispred Bloudeka iz riječkog Kvarnera, a treće mjesto osvojio je još jedan Karlovčanin Ivan Katić. I četvrto mjesto pripalo je karlovačkom atletičaru - Tomislavu Novoselu.

Od ostalih rezultata vrijedi izdvojiti sedmo mjesto Hrvoja Neralića na 300 metara u izuzetno izjednačenoj utrci (zaostaje samo pola sekunde za trećeplasiranim), a sedma je bila i Nera Malović na 100 metara.

Izdvojeno


Reci što misliš!