SPORT

LAKO U ZAGREBU

Karlovački bejzbolaši uvjerljivi protiv Medvednice (24:2 i 13:1), ponovno zaigrala i mlada Eowyn Marjanović - slijedi Split

Karlovački bejzbolaši uvjerljivi protiv Medvednice (24:2 i 13:1), ponovno zaigrala i mlada Eowyn Marjanović - slijedi Split

U prvoj utakmici u subotu Karlovčani su bili izuzetno raspoloženi, iako su se jedva skupili za ovo gostovanje - što zbog poslovnih obaveza, što zbog ozljeda, izostao je velik broj igrača, ponovno je zaigrala i djevojka u karlovačkom redovima, mlada Eowyn Marjanović. Na terenu nije bilo milosti za Zagrepčane - ogromnih 24:2 u korist Olimpije!

Tek nešto manje uvjerljivi karlovački bejzbolaši bili su danas, kada su pobijedili sa 13:1 i tako zadržali uvjerljivo prvo mjesto na ljestvici. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U preostalom paru ovog vikenda Vindija je u prvom ogledu svladala Nadu sa 7:4, dok drugi susret u ovom trenutku još nije okončan, jer je u tijeku prekid zbog kiše. 

Na ljestvici Olimpija uvjerljivo vodi s omjerom 7-1. Dobro je u sezonu ušao Zagreb, koji je odigrao čak četiri utakmice manje i ima omjer 3-1. Vindija je na omjeru 2-3 (uz to da još traje današnji ogled sa Splićanima), Medvednica na 2-4, a svakako najveće razočaranje na početku prvenstva su Splićani s omjerom 1-4.

Sljedeći vikend bejzbolaše karlovačke Olimpije očekuje dvostruko gostovanje u Splitu, a u drugom paru u Varaždinu igraju Vindija - Zagreb.

Izdvojeno


Reci što misliš!