SPORT

MLADE NADE

Mali nogometaši Karlovačke županije treći na velikom turniru u Sisku - Borna Špigelski najbolji strijelac

Mali nogometaši Karlovačke županije treći na velikom turniru u Sisku - Borna Špigelski najbolji strijelac

U Sisku je održan predselektivni turnir za male nogometaše (dječake rođene 2009. godine) kojim je ujedno obilježena i 115. obljetnica HNK Segesta pa su uz pet županijskih selekcija zasebno nastupili i dječaci ovog sisačkog kluba.

Selekcija Nogometnog saveza Karlovačke županije pružila je vrlo dobre igre te u konačnici osvojila treće mjesto. Naši mali nogometaši u skupini su sa 5:0 svladali vršnjake Segeste (golove su postigli Špigelski, Pečaver, Plevel, Turković i Johović), a u odlučujućem susretu za 1. mjesto u skupini poraženi su sa 2:1 od Zagrebačke županije (gol je postigao Špigelski).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako su otišli u susret za 3. mjesto, u kojem su sa 4:1 bili bolji od dječaka Požeško-slavonske županije - jedan pogodak je postigao Pečaver, a tri Borna Špigelski koji je time zaradio i priznanje za najboljeg strijelca turnira. 

Za selekciju NSKŽ pod vodstvom trenera Godeka i Puškarića, trenera vratara Turkalja i instruktora Geca, igrali su: Špehar, Kosić, Leljak, Turković, Ban, Zvonarić, Ruklić, Kučinić, Livojević, Plevel, Fumić, Grašić, Ogrešević, Pečaver, Tufeković, Halar, Špigelski, Vodanović, Berša, Johović, Jakšić i Tomačić.

Izdvojeno


Reci što misliš!