SPORT

PORAZ U ZAGREBU

Nogometaši Karlovca 1919 izgubili od drugoplasiranog Jaruna 2:1, ali pružili zadovoljavajuću partiju

Nogometaši Karlovca 1919 izgubili od drugoplasiranog Jaruna 2:1, ali pružili zadovoljavajuću partiju

Nogometaši Karlovca 1919 poraženi su danas u Zagrebu od drugoplasirane momčadi Treće HNL Središte Jaruna sa 2:1. Karlovčani su pružili dobru partiju, kao i nedavno protiv prvoplasiranog Trnja, no za razliku od tog susreta u kojem su osvojili bod, ovdje su ipak ostali zamalo kratki.

"Plavo-bijeli" su poveli u 20. minuti pogotkom koji je iz jedanaesterca postigao Soldo, nakon što je u kaznenom prostoru domaćih srušen Kelava. Krajem prvog dijela imali su karlovački nogometaši i vrlo izglednu priliku za 2:0, no nisu je iskoristili, a u posljednjim trenucima poluvremena novi jedanaesterac, ali za domaće - i poravnanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I u drugom dijelu igralo se izjednačeno, imali su Karlovčani nekoliko lijepih prigoda, no nisu ih iskoristili i u samoj završnici stigla je kazna prekrasnim pogotkom Špišića škaricama za slavlje domaćih.

Šteta, no za karlovačke nogometaše puno važnija utakmica na rasporedu je u subotu u 17 sati kada dočekuju petrinjsku Mladost, u susretu u kojem bi pobjeda vjerojatno donijela i potpuni mir u karlovačke redove što se tiče zadržavanja trećeligaškog statusa.

Izdvojeno


Reci što misliš!