SPORT

ZAVRŠENE KVALIFIKACIJE

Poznat sastav odbojkaške Superlige za sezonu 2021/2022, uz Karlovčanke u društvo najboljih ušle i Puljanke

Poznat sastav odbojkaške Superlige za sezonu 2021/2022, uz Karlovčanke u društvo najboljih ušle i Puljanke

Odbojkašice Karlovca znaju sve svoje suparnice u Superligi. Nakon što su plasmanom u najviši državni rang ostvarile najveći uspjeh u klupskoj povijesti, sada je poznato i kojih će 12 ekipa u sljedećoj sezoni krenuti u naslov za prvaka Hrvatske. 

Naime, okončana je uzbudljiva kvalifikacijska serija za promociju/ostanak u Superligi, u kojoj je pulski Veli Vrh uspio izboriti superligaški status, dok iz najvišeg ranga ispada zagrebački Olimpik. Zanimljivo je da su sve utakmice u seriji dobile gostujuće ekipe - Puljanke su prvo slavile u Zagrebu, Zagrepčanke su uzvratile u Puli, a potom Veli Vrh opet slavio u Zagrebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Superligu 2021/2022 tako će činiti dvije zagrebačke (aktualne prvakinje Mladost i Dinamo), dvije kaštelanske (Kaštela i Marina) i dvije splitske (Split i Brda) ekipe, Rijeka, Enna Vukovar, Osijek, Dubrovnik te Karlovac i pulski Veli Vrh.

Nadamo se da će se do jeseni smiriti i situacija s koronavirusom i da ćemo Karlovčanke u prvom domaćem superligaškom okršaju moći pozdraviti i bodriti s tribina ŠSD Mladost!

Izdvojeno


Reci što misliš!