SPORT

KRAJ NADAMA?

Rukometaši Karlovca poraženi na gostovanju u Kaštelima 27:25, snovi o Premijer ligi sada su gotovo izgubljeni

Rukometaši Karlovca poraženi na gostovanju u Kaštelima 27:25, snovi o Premijer ligi sada su gotovo izgubljeni

Porazom u zaostalom susretu protiv Ribole Kaštela rukometaši Karlovca vjerojatno su izgubili sve nade za plasman u Premijer ligu. Iako je do kraja sezone ostalo punih pet kola, uzevši u obzir da se upravo o večerašnjem susretu govorilo kao ključnom u preostalom karlovačkom rasporedu i to da su rukometaši Trogira i Karlovca zaista dosad drastično odskakali od ostatka lige, doista je teško vjerovati da će Trogirani u tih pet utakmica prokockati čak tri boda (uz maksimalan učinak Karlovčana dakako) što je sada potrebno našim rukometašima.

Karlovački rukometaši vodili su danas samo na samom početku sa 1:0 i 2:1. Od tog trenutka veći dio susreta domaći su bili u prednosti od 1-3 gola, a na odmor se otišlo sa 16:13. Sjajnu seriju i buđenje nade za svoje simpatizere Karlovčani su imali od 19:15 do 19:19. Bilo je i 20:20, no tada Kaštelani opet odlaze na dva gola prednosti i tako je ostalo do kraja. U samoj završnici imao je Karlovac priliku barem za bod, no kod 26:25 Capan je uzdrmao vratnicu, a domaći potom samo potvrdili pobjedu s konačnih 27:25.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dok se igra nada postoji, no uzevši u obzir uvjerljivost Trogirana u dosadašnjem tijeku prvenstva mora se reći da su sada u golemoj prednosti. Pet kola prije kraja imaju dva boda prednosti i bolji međusobni omjer. 

Što se tiče naših rukometaša, sljedeći susret igraju na svom parketu protiv Zadra. 

Izdvojeno


Reci što misliš!