SPORT

BRONCA OKO VRATA

Petra Stojković iz Karate kluba Karlovac 1969 osvojila brončano odličje na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniorke

Petra Stojković iz Karate kluba Karlovac 1969 osvojila brončano odličje na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniorke

U Samoboru je održano prvenstvo Hrvatske u karateu za mlađe kategorije (od kadeta do mlađih seniora), na kojem je članica Karate kluba Karlovac 1969 Petra Stojković osvojila brončano odličje u kategoriji mlađih seniorki do 55 kg težine.

Stojković je u četvrtfinalu poražena od Dorotee Rumenjak iz zagrebačkog Ipona sa 6:4 u izjednačenoj borbi, no kako je Rumenjak kasnije izborila finale, Karlovčanka je dobila priliku da kroz repasaž osvoji brončano odličje, u čemu je i uspjela, svladavši u borbi za medalju sa 3:0 Petru Zeljko iz KK Hrvatski dragovoljac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrlo dobar nastup imao je i Tin Moškun koji je iako je još juniorskog uzrasta također nastupio u mlađeseniorskoj konkurenciji, u jednoj od najmasovnijih kategorija (do 84 kg). U prvom kolu bio je slobodan, zatim je sa 1:0 bio bolji od Leona Goljaka iz zagrebačkog KK 10. DAN, a u trećem je poražen od Splićanina Tonćija Grubišića iz KK Dalmacija sa 9:1. I Grubišić je stigao do finala pa je i Moškun imao priliku boriti se za broncu, no iskusniji Riječanin Rešetar ipak je bio sigurniji i bolji.

U svojim prvim borbama poraženi su juniori Luka Basar i Elena Badanjak te kadet Sven Spahija, a kako njihovi suparnici nisu stigli do finala to je za njih time i završen nastup.

Izdvojeno


Reci što misliš!