SPORT

PALI U ZAVRŠNICI

Karlovački rukometaši neočekivano poraženi u Rijeci - sada je sigurno da su drugi i čekaju eventualnu odluku o širenju Premijer lige

Karlovački rukometaši neočekivano poraženi u Rijeci - sada je sigurno da su drugi i čekaju eventualnu odluku o širenju Premijer lige

Rukometaši Karlovca, sada je posve izvjesno, završit će sezonu 1. HRL Jug na drugom mjestu. Dva kola prije kraja zaostaju četiri boda za prvoplasiranim Trogirom, a jednaka četiri boda prednosti imaju ispred trećeplasirane Ribole Kaštela. Kako Trogirani imaju bolji međusobni omjer s našim rukometašima, a Karlovčani bolji međusobni omjer s Kaštelanima, na ljestvici se više ništa ne može promijeniti.

Rezultat je to susreta 20. kola u Rijeci, u kojem je Karlovac pomalo neočekivano poražen od Kozale sa 31:27, iako je imao sve u svojim rukama. Još u 45. minuti bilo je komotnih 23:18 za karlovačke rukometaše, da bi onda praktički nestali s parketa i na kraju izgubili sa 31:27.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovčanima sada ostaje da čekaju hoće li se potvrditi sve glasnije kuloarske priče (koje imaju svoju potvrdu i na terenu, primjerice u određivanju internacionalnog sudačkog para Gubica/Milošević da sudi presudnu utakmicu za drugo mjesto u sjevernoj skupini) da će se Premijer liga širiti, odnosno da će u njoj naredne sezone igrati 16 ekipa podijeljenih u dvije skupine po osam. U tom slučaju ipak će se vratiti u najviši rang hrvatskog rukometa i definitivno morati puno ozbiljnije pristupiti tome nego što je bio slučaj prije dvije sezone kada su potpuno pogrešno procijenili svoje snage i odmah se vratili u niži rang.

Izdvojeno


Reci što misliš!