SPORT

SPORT I DRUŽENJE

Mali tenisači i tenisačice "okupirali" Vrbanićev perivoj - Laura Štefančić iz TK Karlovac najbolja u kategoriji 2012. godišta

Mali tenisači i tenisačice


Na teniskim terenima u Vrbanićevom perivoju odigran je 1. HEAD dječji turnir na kojem je nastupilo 75 malih tenisača i tenisačica iz šest teniskih klubova iz Karlovca, Zagreba Ogulina, Rijeke i Josipdola. 

Natjecanje su otvorili najmlađi, godište 2014. i mlađi, a najuspješniji je bio Tomas Matunec iz zagrebačkog TK Viži, ispred malog Riječanina Lenox Aračića (Kvarner Rijeka) i Tare Vižintin iz TK Viži. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji 2012. godišta u konkurenciji 30 natjecatelja najuspješnija je bila Laura Štefančić iz TK Karlovac, ispred Ogulinke Sare Jandrijević i još dvoje domaćih predstavnika - Eme Grgurić i Svena Štefanca. 

Natjecanje 2010. godišta nažalost je prekinula kiša pa su organizatori proglasili petero najboljih sukladno do tada osvojenim bodovima - to su tri male Ogulinke: Petra Puškarić iz Frankopana te Helena Dreven i Jana Juhas iz TK Ogulin, Drago Majer iz TK Viži Zagreb te Ana Cerović iz TK Kvarner Rijeka.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!