SPORT

BORILAČKI SPEKTAKL

Danas počinje Europski kup u kickboxingu - čak 1670 boraca iz 27 zemalja okupilo se u Karlovcu ovog vikenda

Danas počinje Europski kup u kickboxingu - čak 1670 boraca iz 27 zemalja okupilo se u Karlovcu ovog vikenda

Čak 1670 boraca iz 27 država okupit će se ovog vikenda u Karlovcu na Europskom kickboxing kupu - sjajna, gotovo senzacionalna brojka za pandemijske uvjete! U organizaciji karlovačkog Kickboxing kluba Tigar ovo natjecanje bit će tako jedno od najvećih u svijetu od početka pandemije, a po prvi puta prati ga i 1. Memorijal "Mihael Javorović", u spomen na prošle godine tragično preminulog mladog i uspješnog karlovačkog borca.

Sve će se, dakako, odvijati po strogim epidemiološkim protokolima, koji su ujedno i smanjili broj natjecatelja, iako je i ovako golem, no interes je bio još i veći, ali iz nekih zemalja u ovoj situaciji jednostavno nije bio moguć dolazak. No, uz borce iz Hrvatske, u Karlovac stižu i natjecatelji iz Italije, Mađarske, Rumunjske, Grčke, Francuske, Slovenije, Njemačke, Španjolske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Moldavije, Poljske, Češke, Austrije, Srbije, Portugala, Latvije, Rusije, Crne Gore, Slovačke, Bjelorusije, Litve, Sjeverne Makedonije, Ukrajine, Kirgistana i Izraela!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natjecanja će se odvijati u dvije dvorane - uz ŠSD Mladost bit će ih i u dvorani OŠ Grabrik. Prednatjecanja počinju danas u 16 sat, a svečano otvaranje Europskog kupa je u subotu od 9:30 sati, nakon čega slijede cjelodnevne borbe. U nedjelju su, pak, na rasporedu finalne borbe, a u konkurenciji za odličja je i 14 karlovačkih boraca. 

Izdvojeno


Reci što misliš!