SPORT

62. PRIMORSKO-GORANSKA REGATA

Emi Hodak zlato na Lokvarskom jezeru, karlovačkim veslačima još i dva srebra i dvije bronce

Emi Hodak zlato na Lokvarskom jezeru, karlovačkim veslačima još i dva srebra i dvije bronce

Jedno prvo, dva druga i dva treća mjesta osvojili su veslači i veslačice karlovačke Korane na regatnoj stazi Lokvarskog jezera u Lokvama u Gorskom Kotaru, gdje je održana 62. Primorsko-goranska veslačka regata Lokve 2021. koje se inače svake godine održavala u Bakarskom zaljevu pod imenom Kvarnerska veslačka regata i 3. regata Veslačkog kupa 'Miljenka Finderlea'. Organizatori su bili VK Jadran iz Rijeke i Veslački saveza Zagreb. 

Prvo mjesto osvojila je sve bolja Ema Hodak, koja je pobijedila u utrci samaca za kadetkinje A. Druga mjesta osvojili su dvojac na pariće za kadete A (Luka Ranitović i Josip Jakšić) te Igor Šušnjar u samcu za juniore B, dok su treći bili Jan Latković u samcu za kadete A te Mario Konjevoda u samcu za seniore. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Još je troje članova Korane bilo nadomak postolja - četvrta mjesta osvojili su u samcima Roman Romčević (kadeti A), Mauro Bauer (juniori B) i Lara Mandić (juniorke B), dok je peto mjesto zauzeo Koranin dvojac na pariće za juniore A s posadom Igor Šušnjar i Mauro Bauer.

Izdvojeno


Reci što misliš!