SPORT

SUPERLIGA

Pobjedom protiv TIS-a u zaostalom susretu 11. kola dugoreške stolnotenisačice osvojile odlično drugo mjesto u državi

Pobjedom protiv TIS-a u zaostalom susretu 11. kola dugoreške stolnotenisačice osvojile odlično drugo mjesto u državi

Pobjedom 3:2 na gostovanju kod zagrebačkog TIS-a u zaostalom susretu 11. kola Superlige, stolnotenisačice dugoreškog Aquaestila osvojile su titulu viceprvakinja Hrvatske. Za to im je trebala ili veća pobjeda od 3:2 ili pobjeda 3:2 u kojoj Zagrepčanke osvajaju manje od 11 setova, a to se i ostvarilo, jer "tisovke" su ih uzele samo sedam.

U prvom meču Cakol je sa 3:2 svladala Andreu Pavlović i dovela TIS u vodstvo, a potom su slijedila dva meča u kojima nije bilo ni najmanje neizvjesnosti - dugoreška Kineskinja Xue Han Vukelja glatko je svladala Vukelić, dok je Lončarević jednako uvjerljiva bila protiv Lane Stepinac. Presudila su sljedeća dva meča - prvo je Xue Han Vukelja sa 3:0 bila bolja od Cakol, a zatim je Andrea Pavlović sa 3:1 svladala Vukelić i Dugorešanke su mogle proslaviti drugo mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Xue Han Vukelja najbolja je igračica lige s omjerom pobjeda i poraza 30-2. Andrea Pavlović ima omjer 20-6, Lana Stepinac 3-11, a Leeloo Vukelja 2-6. Jednu partiju je odigrala i izgubila Ana Stepinac.

Izdvojeno


Reci što misliš!