SPORT

NAJMASOVNIJI U SVIJETU

Europski kup u kickboxingu bio najmasovniji ove godine u svijetu - dva zlatna odličja ostaju u rukama karlovačkih "tigrica"

Europski kup u kickboxingu bio najmasovniji ove godine u svijetu - dva zlatna odličja ostaju u rukama karlovačkih

Dvije zlatne, jednu srebrnu i sedam brončanih medalja osvojili su natjecatelji i natjecateljice karlovačkog KBK Tigar na Europskom kupu održanom u Karlovcu, koji od ove godine nosi i ime "Memorijal Mihaela Javorovića" u spomen na jednog od najuspješnijih klupskih natjecatelja, koji je tragično preminuo prošle godine. 

Na natjecanju je nastupilo gotovo 1.700 natjecatelja iz 120 klubova i 28 država, čime je Europski kup u Karlovcu postao ove godine dosad najveći i najmasovniji turnir u svijetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče Karlovčana, zlatne medalje "Tigrovi" su, odnosno "Tigrice" osvojili u point fightingu, inače i najmasovnijoj disciplini. To je uspjelo juniorki Lari Mihalić (-70 kg) te starijoj kadetkinji Roki Puljak (-65 kg).

U jednoj od najatraktivnijih disciplina, borbama u ringu, Matej Medved osvojio je srebrno odličje u low kicku - nažalost, u polufinalu je u pobjedi nad predstavnikom Izraela zadobio ozbiljnu ozljedu stopala. Pokušao je ipak u finalu, ali je morao predati borbu nakon prve runde predstavniku Poljske. 

Brončane medalje osvojili su u point fightingu Lara Mihalić, Lana Kirin, Ivano Anzić, Niko Vrbanić i Iva Vrbanić, a u kick lightu Mile Kirin i Leon Mušnjak. 
 

Izdvojeno


Reci što misliš!