SPORT

SVE JE SPREMNO!

Atletski spektakl u Karlovcu! Na PH prijavljeno 269 sudionika iz 40 klubova, stižu i hrvatske zvijezde s Dijamantne lige!

Atletski spektakl u Karlovcu! Na PH prijavljeno 269 sudionika iz 40 klubova, stižu i hrvatske zvijezde s Dijamantne lige!

Sve je spremno za najveći domaći atletski događaj sezone, prvenstvo Hrvatske u atletici kojem je Karlovac domaćin ovog vikenda. Pristigle su prijave čak 270 atletičarki i atletičara iz 40 hrvatskih klubova, među njima je i 10 predstavnika Atletskog kluba Karlovac, od kojih očekujemo i nekoliko odličja, možda i pokoju titulu državnih prvaka!

Dolaze i neka svjetska atletska imena, poznata nam s mitinga Dijamantne lige i najvećih svjetskih natjecanja, prije svih sjajni bacač kugle Filip Mihaljević, brončani s europskog i svjetskog prvenstva, od kojeg puno očekujemo i ovog ljeta na Olimpijskim igrama u Tokiju. Od poznatijih imena tu su još visašica Ana Šimić, skakač u dalj Marko Čeko, sve bolja diskašica Marija Tolj koja baca "debelo" preko 60 metara, odlična preponašica Ivana Lončarek i skakač s motkom Ivan Horvat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oba dana natjecanje počinje u 16 sati skokom s motkom i bacanjem kladiva, a glavni program kreće od 17 sati. 

Prvog dana u središtu pozornosti je skok u dalj koji kreće već u 17:30, u 19 sati je finale ženske utrke na 3000 metara sa zaprekama u kojem Karlovčanka Helena Valentić ima velike šanse za odličje, vrlo moguće i ono najsjajnije, u 19:20 je žensko finale na 100 s preponama, a u 19:30 ženski disk i muška kugla. 

Izdvojeno


Reci što misliš!