SPORT

RUTINSKI ZA KRAJ

Rukometaši Karlovca lakom pobjedom protiv Splićana (33:26) okončali sezonu i profeštali (vjerojatni) ulazak u Premijer ligu

Rukometaši Karlovca lakom pobjedom protiv Splićana (33:26) okončali sezonu i profeštali (vjerojatni) ulazak u Premijer ligu

Neobičnu, dugu i bremenitu sezonu u znaku koronavirusa, pandemije i epidemioloških mjera, odgoda, prekida... karlovački rukometaši završili su večeras u ŠSD Mladost mirnom i gotovo rutinskom pobjedom protiv splitske ekipe Balić & Metličić rezultatom 33:26. 

Šteta što je i ovaj susret morao biti odigran bez gledatelja, jer na kraju se ipak malo i profeštalo, iako se još uvijek čeka i službena potvrda onog što je gotovo sigurno - rukometaši Karlovca vraćaju se u Premijer ligu, u društvo najboljih hrvatskih rukometnih momčadi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se večerašnje utakmice tiče, Splićani su se koliko toliko držali do 17. minute i 10:8. Već do poluvremena Karlovčani su pobjegli na 17:12, a drugi dio susreta više je djelovao na lagani trening za obje momčadi. 

Sezonu karlovački rukometaši završavaju na drugom mjestu, iza ove sezone ipak boljeg Trogira, no i to drugo mjesto najvjerojatnije će, rekosmo, biti dovoljno za povratak u Premijer ligu. Svakako, ovog puta trebat će joj pristupiti ozbiljnije nego prije tri godine, kada je brzi povratak među najbolje nakon prvog ispadanja otkako je Hrvatske lige - nažalost trajao samo jednu sezonu.

Izdvojeno


Reci što misliš!