SPORT

DOMINACIJA SUSJEDA

Na masovnoj utrci Karlovačkog Cenera 655 trkača, najuspješniji Slovenci Aleš Lindič i izvrsna Anja Fink

Na masovnoj utrci Karlovačkog Cenera 655 trkača, najuspješniji Slovenci Aleš Lindič i izvrsna Anja Fink

Ukupno 655 trkača i trkačica krenulo je u masovnu utrku 9. Heineken 0.0 Karlovačkog Cenera, od čega je 654 uspješno i završilo utrku!

Najbolji su bili Slovenci - ukupni pobjednik je Aleš Lindič iz Atletskog kluba Krka Novo Mesto, ali još više je oduševila Anja Fink iz Slovana, koja je pobijedila u ženskoj konkurenciji, ali bila i izvanredna treća ukupno!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U muškoj konkurenciji drugi je Gordan Petković iz zagrebačke Mladosti, dok je treće mjesto osvojio Francuz Felix Rodriguez. Kod žena drugo mjesto pripalo je Varaždinki Simoni Jambrošić, a treća je Ljiljana Mišlov Brkić iz zadarskog AK Fortius.

Vrijedi istaknuti i izvrsno deveto mjesto Karlovčanke Nikoline Ilijanić.

Nagrade su dobili i najbolji po starosnim kategorijama, evo tko su bili najbrži:

Juniori: Karmelo Mrvica i Simona Jambrošić

do 35 godina: Felix Rodriguez i Anja Fink

do 45 godina: Aleš Lindić i Ljiljana Mišlov Brkić

do 55 godina: Željko Birkić i Marijana Katić

do 65 godina: Oliver Bosnić i Natalija Gulin

iznad 65 godina: Miro Petrovec i Jožica Rogelj

Trčale su i tročlane štafete, ukupno 41, a prvo mjesto osvojila je štafeta pod nazivom Noćna 10ka Zagreb za koju su trčali Josip Oulovsky, Domagoj Buzjak i Ante Živković. Druga je bila štafeta AK Zaprešić, a odlična treća štafeta Pp bara Duga Resa.

Od ženskih štafeta najbolje su bile Fit cure u sastavu Maja Prahin-Hotko, Magdalena Čujko i Helena Gleđa, kod muško-ženskih štafeta (2 M, 1 Ž) najbrži je bio Riječki bunker (Flavio Mendiković, Ksenija Vizintin, Igor Miličić), a kod žensko-muških Akademija trčanja Slavko Petrović u sastavu Matea Petrović, Zoran Kljajić i Marija Primorac.

Nakon dodjele nagrada zabava se nastavila uz Davorina Bogovića i Novi Retro, a Karlovački Cener još je jednom zaslužio - odličnu ocjenu!

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!