SPORT

SVE OZBILJNIJI TURNIR

"Trubači" pobjednici tradicionalnog turnira na "bari" - u uspješnoj organizaciji turnir postaje sve atraktivniji

Ekipa pod nazivom Trubači pobjednik je turnira u uličnoj košarci Bara 2021 koji je ove godine dao naslutiti da postaje zaista ozbiljan i atraktivan turnir. Organizatori na čelu s Krunom Laskačem zaista su se potrudili i od malog "frendovskog" turnira napravili vrlo zanimljivu i privlačnu manifestaciju, koja nesumnjivo može biti i još bolja iz godine u godinu. 

Nastupilo je 12 momčadi, publike je tijekom cijelog dana bilo puno, održano je natjecanje u tricama u kojem je najbolja bila djevojka - košarkaška reprezentativka Lea Hajdin. Zaigrali su i najmlađi iz kvarta u ekshibicijskoj utakmici u kojoj je ekipa Pirova pobjeda svladala Stare lavove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se glavnog turnira tiče, cjelodnevni hakl i vrlo vruće vrijeme oduzeli su malo draži samom finalu u kojem su Trubači vrlo lako svladali Stare iskusne lavove sa 21:5. Mladost i snaga su presudili, kod suparnika je na kraju dana "starost" debelo prevladala nad "iskustvom". Treće mjesto, pak, pripalo je Novom centru koji je u ogledu za "broncu" svladao Footloose sa 15:8. 

Za pobjedničku ekipu, Trubače, igrali su Petar Hodak, Fran Hodak, Marin Prugovečki, Bruno Lipak i Ivan Schneider.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!