SPORT

BRONCA OKO VRATA

Atletika: Ana Mikšić brončana na kadetskom prvenstvu Hrvatske, još par dobrih rezultata karlovačkih atletičarki i atletičara

Atletika: Ana Mikšić brončana na kadetskom prvenstvu Hrvatske, još par dobrih rezultata karlovačkih atletičarki i atletičara

Niz dobrih rezultata ostvarili su mladi karlovački atletičari i atletičarke na kadetskom prvenstvu Hrvatske u atletici održanom u Zagrebu, no često im je nedostajala samo nijansa do pobjedničkog postolja. 

U Karlovac se tako vraćaju samo s jednom broncom, a osvojila ju je Ana Mikšić u bacanju vortexa (posebna sprava koja se koristi za bacanja u mlađim uzrasnim kategorijama) s respektabilnim rezultatom 47,45 metara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mikšić je bila i najbliža drugom odličju za AK Karlovac - naime, u skoku uvis osvojila je četvrto mjesto s potpuno istim rezultatom kao trećeplasirana Žagrić iz pulske Istre, koja je ipak osvojila broncu zahvaljujući manjem broju pokušaja. 

Četvrta mjesta za AK Karlovac osvojili su i Hela Rakamarić na 1500 metara te Matko Belčić na 1000 metara, a top 10 plasman ima i Paula Bajt u skoku uvis - bila je upravo deseta.

Vrlo blizu odličja bila je i Lara Čadonić iz KA Tima, ona je osvojila četvrto mjesto na 200 metara s preponama, zaostavši tek 12 stotinki za brončanom Zadrankom Vrdoljak. Čadonić je bila i vrlo dobra peta na 80 metara s preponama. Vita Andrić bila je, pak, deseta na 100 metera s preponama.

foto: Mija Mance / AK Međimurje FB

Izdvojeno


Reci što misliš!