SPORT

TENNIS EUROPE

Najbolji mali tenisači i tenisačice Europe u Karlovcu od 22. do 25. srpnja - mečevi u Vrbanićevom perivoju slobodni za sve

Najbolji mali tenisači i tenisačice Europe u Karlovcu od 22. do 25. srpnja - mečevi u Vrbanićevom perivoju slobodni za sve

Teniski klub Karlovac od četvrtka 22. srpnja do nedjelje 25. srpnja ugostit će najbolje europske tenisače i tenisačice do 12 godina na Tennis Europe Nations Challenge by HEAD turniru. Turnir koji su igrali i osvajali Novak Đoković, Rafael Nadal, Borna Ćorić idući tjedan bit će održan po prvi put u Hrvatskoj.

Hrvatsku mušku reprezentaciju pod vodstvom Danijela Dvornika predstavljat će Jou-George Gnjidić (državni prvak do 12 godina), Ivan Dumbović (osvajač 50. Memorijala Marijana Oršanića u Karlovcu i Grill Opena) i Dario Zorica (finalist državnog prvenstva do 12 godina). Žensku reprezentaciju pod vodstvom Davora Jaića predstavljat će Mia Burić (državna prvakinja do 12 godina), Dora Belanović (finalistica državnog prvenstva do 12 godina) i Ana Petković (osvajačica Grill opena).

U Karlovac dolazi i jedna od najperspektivnijih mladih igračica svijeta, Ruskinja Ksenia Efremova. Mlada igračica trenira u najpoznatijoj teniskoj akademiji, Mouratoglou academy gdje svakodnevno ima priliku trenirati i igrati s najboljim igračima svijeta kao što su Novak Đoković, Danil Medvedev, Fabio Fognini i drugi svjetski poznati tenisači.

Svi susreti mladih teniskih nada moći će se pratiti besplatno, a točan raspored igranja bit će objavljen na društvenim mrežama (facebook i instagram) Teniskog kluba Karlovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je odlična prilika i za male karlovačke tenisače i tenisačice da odmjere snage s vršnjacima iz Europe pa su tako Luka Basar i Ivano Alić već odigrali trening mečeve protiv reprezentativaca Izraela.

Svečano otvaranje turnira je u srijedu u 19 sati.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!