SPORT

BUDE OPTIMIZAM

Karlovačke odbojkašice odlične na pripremnom turniru u Rijeci - sve spremnije dočekuju start u Superligi

Karlovačke odbojkašice odlične na pripremnom turniru u Rijeci - sve spremnije dočekuju start u Superligi

Odbojkašice Karlovca, čini se, spremne će dočekati debitantski nastup u Superligi. Nastup na pripremnom turniru u Rijeci dodatno budi optimizam kod navijača i simpatizera ekipe, iako niti u jednom trenutku ne treba smetnuti s uma da će borba u društvu najboljih biti duga i teška.

No, Karlovčanke su u Rijeci bile odlične. Sve utakmice turnira igrale su se u tri seta, a karlovačke odbojkašice u prvom ogledu pobijedile su slovenskog prvoligaša Luku Koper sa 2:1. U zanimljiva i neizvjesna prva dva seta naše su djevojke slavile sa 25:23 i 27:25, a u trećem setu, kada su priliku dobile i igračice koje trenutačno nisu u prvoj postavi, Slovenke su dobile set sa 25:21.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protiv Rijeke, s kojom će se ove sezone sastajati i u Superligi, na kraju potpuno izjednačen susret - prva dva seta, doduše, relativno su uvjerljivo otišla prvo Riječankama (25:18) pa potom Karlovčankama (25:20), a u odlučujućem trećem setu velika borba do posljednjeg poena i ipak pobjeda riječkih odbojkašica 26:24, ali razloga za zadovoljstvo zaista ima napretek.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!