SPORT

TRI ODLIČJA

Strijelci Karlovca viceprvaci Hrvatske u gađanju zračnom puškom, mladi Dugorešanin juniorski prvak države

Strijelci Karlovca viceprvaci Hrvatske u gađanju zračnom puškom, mladi Dugorešanin juniorski prvak države

Uz srebrno odličje strijelaca karlovačkog Policajca na prvenstvu Hrvatske u gađanju velikokalibarskim oružjem, a o kojem smo već pisali, proteklog vikenda u Osijeku do medalja na državnom prvenstvu stigli su i strijelci Karlovca i Duge Rese na prvenstvu Hrvatske u gađanju zračnim oružjem.

U disciplini gađanja serijskom zračnom puškom sa 10 metara, ekipa SK Karlovca osvojila je drugo mjesto i titulu viceprvaka države u sastavu Nikola Grčić, Siniša Kotur i Davor Trbušić. Karlovački strijelci i strijelkinje bili su nadomak još dva odličja, ali ostali su za korak kratki - Nikola Grčić bio je četvrti u pojedinačnoj konkurenciji, a četvrto mjesto osvojila je i ženska ekipa SK Karlovca za koju su pucale Lana Furač, Lana Krnić i Jasmina Svilić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U juniorskoj konkurenciji veselje za Dugorešane - Filip Maletić osvojio je titulu prvaka Hrvatske u gađanju zračnom puškom sa 10 metara. Nakon što je kao drugi ušao u finale, u završnom pucanju bio je najkoncentriraniji i došao do naslova. Maletić je istovremeno osvojio i drugo mjesto u konkurenciji mlađih juniora.

Izdvojeno


Reci što misliš!